Ai putea suferi de efectele stresului geopatic?

Ai putea suferi de efectele stresului geopatic?

Sa constatat că 85% dintre persoanele care suferă de o boală dorm într-o zonă de stres geopatic.

Ce este stresul geopatic?

Stresul geopatic sau razele pământoase dăunătoare pot rezulta din radiațiile naturale care se ridică prin pământ și sunt distorsionate de câmpurile electromagnetice slabe create de apa curentă subterană, de anumite concentrații minerale, de liniile de avarie și de cavitățile subterane. Radiația naturală, perturbată în acest fel, devine dăunătoare organismelor vii (inclusiv animalelor și plantelor!) Stresul geopatic poate rezulta și din câmpurile electromagnetice cauzate de cablurile electrice, iluminatul, aparatele (inclusiv calculatoarele, televizoarele, microundele, ceasurile, radiourile) , telefoane (în special telefoane celulare) și din surse externe, cum ar fi generatoare electrice, transformatoare și stâlpi electrici.

Cum ne afectează?

Stresul geopatic nu provoacă nici o boală, ci scade sistemul imunitar și capacitatea dumneavoastră de a lupta împotriva virușilor și a bacteriilor. În timpul somnului, organismul ar trebui să se odihnească, astfel încât să poată face lucrări de reparații asupra celulelor corpului, să lupte împotriva infecțiilor și să absoarbă substanțele nutritive din alimentele mâncate în acea zi. Cu toate acestea, dacă dormim într-o zonă de stres geopatic, corpul trebuie să-și concentreze toată energia doar pentru a menține organele vitale și, în consecință, sistemul imunitar este redus, nu putem absorbi complet substanțele nutritive sau nu putem elimina eficient infecțiile.

Cele mai frecvente indicații ale stresului geopatic sunt rezistența la tratament (convențională sau alternativă), senzația de rupere și epuizare, depresia, nervozitatea, alergii, insomnie, somn neliniștit, coșmaruri, mers pe jos de nesomn, dureri de cap la trezire, furnicături la brațe și picioare, măcinarea dinților. Cercetările au arătat că 90% dintre copiii care au murit in somn dormeau în zonele de stres geopatice. Stresul geopatic poate duce la avorturi, infertilitate și probleme comportamentale la copii, cum ar fi hiperactivitatea și tulburarea de deficit de atenție (ADHD). Energia negativă este, de asemenea, legată de cancere, cum ar fi leucemia copilariei și cancerul de sân.

________________________________________

Geomancy

Geomancy este practica identificării energiilor subtile care afectează în mod direct sănătatea și bunăstarea noastră. Aceasta implică identificarea acelor energii care ne distrug viețile și le echilibrăm.

Geomancer efectuează o analiză de stres geopatogenetică a câmpurilor electromagnetice ( EMF ) prezente în mediul dvs. și poate reduce efectele nocive ale acestora.

________________________________________

Stresul geopatic și sănătatea ta

S-a constatat că stresul geopatic este factorul comun în cele mai grave și pe termen lung boli și condiții psihologice. Oamenii de stiinta de la Dulwich Health Society, SUA, au studiat peste 25.000 de persoane cu probleme de sanatate si au concluzionat ca urmatoarele grupuri sunt stresate geopatic (GS):

100%  dintre persoanele care primesc CANCER SECUNDAR.

95%    dintre persoanele care au primit CANCER dormeau și / sau lucrau într-un loc GS înainte sau în momentul diagnosticării cancerului.

95%   dintre copiii care sunt HYPRAACTIVI, au DISABILITĂȚI DE ÎNVĂȚARE sau sunt DIFICIȚI  LA CONTROL.

95%    dintre persoanele care primesc ajutoare.

80%    dintre părinții / îngrijitorii care abuzează de copii.

80%    dintre cuplurile care nu pot avea copii, una sau ambele sunt GS.

80%    dintre femeile care au avort spontan.

80%    dintre copiii care au decedat de COT DEATH.

70%    dintre pacienții care suferă de oboseală post-virală.

70%    dintre persoanele care sunt ALERGICI  ALIMENTARI / COPII.

________________________________________

Linii Hartmann

Intreg pământul  este filetat , cu o grilă invizibilă de linii Hartmann.   Ele apar la fiecare 6-8 metri.   Acestea sunt numite după medicul german Ernst Hartmann.

Dacă dormitorul sau zona de lucru se află peste aceste linii, există șanse mari să aveți probleme grave de sănătate.   Victimele atacurilor de inima adesea dorm pe o linie Hartmann.   Deci, face insomnie!

Foarte puțini oameni din Canada au auzit despre liniile Hartmann.   Un cunoscut medic german german pe nume Ernst Hartmann le-a descoperit acum 50 de ani.   Este un pionier în domeniul geobiologiei (studiul modului în care pământul vă afectează sănătatea).  În Germania, geobiologii vizitează o casă a unui pacient, la fel ca doctorii obișnuiți, dar ei nu sunt acolo pentru a verifica pacientul – ei sunt acolo pentru a verifica terenul pe care trăiește pacientul!

Geobiologul va oferi recomandările pacientului.   Cel mai important fiind exact unde se află în dormitor pentru a plasa patul.   Desi acest lucru nu suna foarte stiintific, dr. Hartmann a avut peste 40 de ani de documentatie medicala extinsa pentru a-si sustine afirmatiile si a publicat trei carti foarte tehnice despre munca sa.

“Odată m-am dus în casa unui om și l-am avertizat să nu dorm într-un anumit loc.   Credea că sunt prost.   Doisprezece ani mai târziu, a murit de cancer.

– Ernst Hartmann, MD

În 1929, Dr. Freiherr Von Pohl, a cartografiat zone periculoase în casele din Vilsburg, Germania de Sud, care au fost ulterior investigate de către Comitetul Central German pentru Cancer Research din Berlin.   După ce a verificat dosarele spitalului local, sa constatat că toți 54 de pacienți, care au murit de cancer din moment ce au fost păstrate dosare, dormeau în paturi deasupra punctelor marcate pe harta lui Von Pohl.

Un profesor austriac a început unul dintre cele mai extinse și mai recente proiecte de cercetare din anii ’70.   Kathe Bachler a adus 3.000 de apartamente în 14 țări și a intervievat 11 000 de persoane.   Ea a concluzionat că 95% dintre copiii “problematici” pe care îi investighează dormeau în paturi sau lucrau la birouri amplasate în locuri dăunătoare.   De asemenea, a verificat un eșantion de 500 cazuri de cancer; sa descoperit că fiecare dormea peste radiațiile dăunătoare.

“Dacă pisica ta îți iubește patul – MUTA-ți patul!”

O femeie din Germania avea trei pisici.   Toate dormeau într-un mic loc pe pat, când nu era acolo.   De asemenea, ea a dormit în același loc.   A trecut chiar prin zona pieptului.   A murit de cancer de sân!

________________________________________

Sistemul grilei planetare

Sistemul grilei planetare arătat mai jos a fost inspirat de un articol original al lui Christopher Bird, “Gridul planetar”, publicat în New Age Journal # 5, mai 1975, pp. 36-41. Grila si calculele de coordonate și sistem de clasificare punctuală sunt cercetările originale ale Bethe Hagens și William S. Becker.

 

Aceste materiale sunt distribuite cu permisiunea autorilor de către Conservatory Technology Intl. în colaborare cu Universitatea de Stat guvernatorilor, Divizia de Studii interculturale, University Park, Illinois 60466 312 / 534-5000 x2455. Această hartă poate fi reprodusă dacă este distribuită fără taxă și dacă este acordată o recunoaștere Guvernului State University (adresa inclusă) și domnului Bird.

________________________________________

Stresul geopatic nu provoacă nici o boală, ci scade sistemul imunitar și capacitatea dumneavoastră de a lupta împotriva virușilor și a bacteriilor.

Cauzează un stres slab, dar continuu, asupra ADN-ului.   De-a lungul unei perioade de ani, aceasta perturbă grav metabolismul la scară moleculară.   Cea mai comună indicație a GS este rezistența la tratament (convențională sau alternativă).

Linia Hartmann însăși are o lățime de peste 8 centimetri.   Pătrunde totul în calea lui.   Dacă locuiți la ultimul etaj al unui bloc de locuințe, razele vor tăia întreaga clădire și vă vor afecta în continuare.   Liniile sunt mai intense în orele de dimineață de una și patru.   De asemenea, în aceste ore, oamenii se trezesc cel mai adesea din somn.

Cel mai rău loc unde ai putea să dormi sau să muncești este să faci un “Knot Hartmann”.   Aici se traversează două linii Hartmann.   Aceasta se numește ” zonă de stres geopatic” .

________________________________________

Semne ale stresului geopatic

Majoritatea mamiferelor evită instinctiv să-și petreacă timpul peste curenții negri, gravitând în schimb în curenți albi (de exemplu, meridianele de pământ sănătoase și libere). Păsările sunt cele mai sensibile, iar caii cel mai rezilienți. Pe de altă parte, insectele, paraziții, bacteriile și virușii, prosperă pe curenții negri, și cuiburile de furnici și viespi furnizează invariabil un indiciu.

Alte indicii pe calea unui flux de apă neagră includ arbori loviți de fulger, deșeuri moarte sau stânjenite în gardurile vii și ale copacilor, copaci fructiferi infertili, canari și copaci ciudați răsuciți. Pomi fructiferi sunt cele mai sensibile, în timp ce stejarul, rosu și cenușa sunt mai rezistente. Peluzele vor trăda deseori pete goale, mușchi, buruieni de argint și ciuperci. Grădinile de legume vor dezvălui o creștere ciudată sau mutantă, în special de-a lungul liniilor de margine ale fluxurilor negre.

Alte indicii includ fisuri în sticlă, cărămizi, trotuare și tencuieli, defecțiuni mecanice și electrice recurente, zone de degradare și “pete negre” predispuse la accidente. Locațiile de accidente de pe autostrăzi au fost, de asemenea, corelate cu activitatea de stres geopatic.

Stresul geopatic poate fi împrăștiat din calea fluxurilor în întreaga clădire de către cadrul de construcție din oțel, cablajul electric și lucrările de conducte, la fel cum poate fi răspândit de-a lungul căilor ferate. Astfel, o structură cu structură din oțel cu fluxuri negre care trece prin ea poate fi mai periculoasă decât o structură de cărămidă sau lemn în aceleași condiții.

________________________________________

Atenție: electricitatea din jurul dvs. poate fi periculoasă pentru sănătatea dumneavoastră!

  • Ești conștient de efectele câmpurilor electrice și magnetice (EMF) asupra sănătății tale?
  • Știți despre potențialele riscuri pentru sănătate din utilizarea telefoanelor celulare și fără fir?

Există constatări controversate și contradictorii în cercetarea științifică care înconjoară efectele dăunătoare ale vieții de a trăi în apropierea polilor hidro, a turnurilor de telefonie mobilă și a liniilor electrice subterane, precum și cu utilizarea telefonului mobil. Cu toate acestea, studiile nu pot exclude potențialele riscuri pentru sănătate.

Veți aștepta concluzia sau veți asculta ACUM?

Studiile, de 40 de ani, au arătat o legătură care leagă radiațiile electromagnetice de cancerele din copilărie și de adulți și de bolile neurologice.

“Producția de CEM este asociată cu generarea, transmiterea și utilizarea energiei electrice. Oamenii sunt expuși acestor domenii nu numai atunci când se află în apropierea liniilor de înaltă tensiune, dar și în locurile de muncă și în casele lor. Aceste câmpuri sunt produse de linii de distribuție, de transformatoare, de cabluri de clădiri și de case și de toate dispozitivele care utilizează energie electrică. ”

Sursa: raportul Canadian Federal-Provincial Territorial Radiation Protection Committee 1998

  • Stresul geopatic este efectul radiațiilor dăunătoare asupra sănătății corpului
  • Health Canada a raportat aceste potențiale riscuri pentru sănătate (martie 1999)
  • Cercetări suplimentare au fost oferite ca răspuns la îngrijorarea publicului
  • Radiația poate fi detectată și expunerile pot fi reduse la minimum

1 Comment

  • filmi full izle 18/01/2021 21:21

    You completed several good points there. I did a search on the theme and found nearly all people will have the same opinion with your blog. Eryn Dieter Moia

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *