Tarife

Descoperă

Serviciile & Tarifele practicate

Sunteți un individ și nevoile și sensibilitățile dvs. pot diferi semnificativ față de alte persoane. La prima întâlnire vom petrece între 60 și 90 de minute împreună. Va vom învăța și vă vom călăuzi mai degrabă decât să vă “tratam”, așa cum o face medicul licențiat, ceea ce noi nu suntem. În funcție de starea dvs. de sănătate, putem verifica la nevoie frecvența cardiacă, tensiunea arterială, greutatea corporală și / sau procentul de grăsime corporală. În plus, ar fi util să aduceți, să trimiteți prin fax sau să trimiteți copii ale oricărei analize de laborator medical efectuate în ultimul an. Dacă nu aveți nici o analiza recentă în laborator, vă putem sugera anumite teste specifice pe care le puteți cere medicului dumneavoastră la comandă. Dacă nu aveți un medic primar de îngrijire, vă putem oferi o recomandare. Pentru a înțelege starea dvs. de sănătate specifică, punctele slabe și cerințele, vom avea nevoie de câteva informații despre dvs. înainte de consultația completă ulterioară (a doua vizită). Putem efectua mai multe teste suplimentare, dintre care unele pot include:

 • Microanaliza sintezei chimice pentru a descoperi dezechilibrele fiziologice / nutriționale
 • Analiza urinei și a salivei pentru a determina stresul pH-ului celular și al sistemului de organe
 • Un simptom foarte detaliat și o analiză a stilului de viață
 • Teste de reacție suprarenală pentru a vă determina capacitatea de a vă adapta la stres
 • Dovezi de paraziți, stres oxidativ și dezechilibre digestive
 • O evaluare a alegerilor dvs. alimentare actuale
 • Testarea radicalilor liberi și a stresului oxidativ
 • Testarea dezechilibrului neurotransmițătorilor
 • Analiza digestivă și a scaunelor pentru testul de infectare cu candidoză și paraziti
 • Spinal test - evaluarea coloanei vertebrale
 • Examen Iridologic / Sclerologie (analiza ochiului)
 • Sisteme de examinare structurală, posturală și musculo-scheletică

De asemenea, efectuam evaluări funcționale ale intregului organism prin teste de biorezonata sau electrosomatografie(SCIO). Pentru o detaliere a tuturor parametrilor masurati,va rugam sa consultati lista individuala a tuturor terapiile pe care vi le oferim.   Testele suplimentare care pot fi recomandate, prin intermediul personalului medical afiliat, sunt panourile de sensibilitate la alimente, testarea completă a hormonilor, testele speciale de sânge și testul de provocare a urinei pentru determinarea sarcinilor si a metalelor toxice. Vom petrece două-trei ore pentru a vă evalua datele de sănătate specifice înainte de întâlnirea noastră de urmărire, oferindu-vă un raport personalizat care va conține raportul de constatări, recomandările corective și validarea acestor recomandări. Acest raport va servi ca o referință permanentă a întâlnirii noastre, pe care o puteți revizui de către orice personal medical ales de dumneavoastră.

Pe lângă dietă, ierburi, suplimente nutritive, exerciții și metode de reducere a stresului, vom discuta cu dvs. conceptele de dezintoxicare și multe alte modalități de vindecare, pe măsură ce se aplică nevoilor dvs. individuale. Este adesea benefic pentru dvs. să vă aduceți soțul / soția, partenerul sau alt membru al familiei, dacă această persoană poate fi implicată în procesul de vindecare. In cazul in care pacientul este sub 18 ani,ESTE OBLIGATORIE prezenta unui apartinator cu acesta. Ar fi util să păstrați un jurnal de dieta cu o săptămână sau două săptămâni inainte si dupa vizita la cabinet, astfel încât să putem discuta despre modificările care pot fi necesare în ceea ce privește alegerile dvs. alimentare actuale. Permiteți-va aproximativ 90 de minute pentru vizita de urmărire. Adesea, consultarea se va desfășura într-un interval de timp prestabilit, dar este important să nu fiti ’’pe fuga’’. Acest timp poate părea destul de lung; cu toate acestea, va trece foarte repede, deoarece există multe informații care trebuie discutate. Vă rugăm să aduceți cu dvs. sau să ne furnizați o listă cu toate suplimentele nutritive pe care le luați în prezent.

Concepte prealabile

 • Dacă nu faceți modificări substanțiale în stilul dvs. de viață si nu sunteți dispus să faceți asta, nu vă putem ajuta.
 • Dacă nu sunteți dispus să faceți o investiție în anumite alimente, aparate (juiceri, amestecatori etc.) și suplimente nutriționale pe care corpul dumneavoastră le are nevoie, atunci corpul dumneavoastră poate să nu se poată vindeca usor.
 • Trebuie să înțelegeți că sunteți de departe cea mai importantă parte a programului dvs. de wellness. Trebuie să credetii că viața dvs este importantă și că aveti dreptul să va trăiti viața pentru binele dvs.
 • Te ajutam să-ti aduci corpul în starea actuală de ``sănătate``; dar numai tu poți schimba cursul.
 • Adesea durează mulți ani sa fii maltratat înainte ca organismul să înceapă să arate simptome majore. Acest lucru este valabil mai ales pentru boli cum ar fi cancerul, artrita, bolile de inima, Alzheimer, diabetul etc. Nu te astepta ca corpul tau sa poata inversa multi ani de daune, peste noapte. Este posibil să dureze câteva săptămâni sau luni pentru a depăși daunele pe care corpul le-a suportat din cauza anilor de abuz.
 • Corpul tău este o mașină extraordinară. Dacă îi dai ingredientele potrivite și timpul adecvat, acesta poate face minuni pentru tine.
 • Sunt un doctor naturopat, terapist în îngrijirea sănătății complementare. Îngrijirea mea este complementară medicului tău, nu este un înlocuitor. Lucrăm îndeaproape cu un medic consultant și vă putem consulta, dacă este necesar, cu medicul de îngrijire medicală primară.

Numai dacă puteți accepta aceste șapte concepte, aveți ceea ce este necesar pentru a începe călătoria îndrumată spre o mai bună sănătate. Fiți întotdeauna liber să puneți multe întrebări pe parcurs. Amintiți-vă că faceți acest lucru pentru voi înșivă. Veți beneficia de avantajele muncii voastre cu o sănătate îmbunătățită. Vom face tot posibilul pentru a vă ajuta să ajungeți acolo. Deoarece “wellness-ul nu este un loc de muncă cu fracțiune de normă”, nu vă vom dori noroc, pentru că norocul nu are nimic de-a face cu asta. Voința, răbdarea și perseverența sunt cheile.

Serviciile holistice de asistență din cadrului Centrului Holistic Naturopat, Natural Clinica

Program de pierdere în greutate sănătoasă – după stabilirea tipului dvs. metabolic, putem crea un plan de dietă sănătos și sănătoasă și un program de exerciții care să vă ajute să vă reduceți grăsimea corporală, sporind în același timp capacitatea energetică.   Evaluare Fitness – Vom stabili o linie de bază pentru fitness, măsurand parametrii cardiovasculari, flexibilitatea, echilibrul și coordonarea, apoi vom crea un program personalizat corespunzător, care să se potrivească nevoilor dumneavoastră și constrângerilor de timp.   Exerciții de evaluare, instruire și proiectare a programului – Vom crea un regim de exerciții pe baza oricăror dezechilibre structurale sau musculare, limitări fizice și condiții medicale sau fiziologice.

Prețuri

Avem o abordare holistica a stării de bine și de sănătate

Aici sunt o parte din terapiile oferite de noi, la Centrul Holistic Naturopat, Natural Clinica, din Oradea.
Nutriție
100 lei / prima ședință

Nutriție

Beneficiază de o consultație speciliazată în nutriție pentru a te ajuta să îți îmbunătățești stilul de viață și nivelul de sănătate.
Herbal Medicine
200 lei / prima vizită

Herbal Medicine

Tratează bolile și cauzele lor cu produse pe bază de plante
Naturopatie
150 lei / prima vizită

Naturopatie

Evaluează complet starea ta de sănătate de către un doctor naturopat cu experiență pentru a afla cauzele, efectele și soluțiile situației tale...
Presopunctură
85 lei / ședință

Presopunctură

Investește în sănătatea ta cu un pachet de 10 ședințe de 50 de minute la un preț promoțional de doar 500 lei.
Fototerapie
35 lei / ședință

Fototerapie

Tratează-te cu lumină și beneficiază de avntajele pachetelor de 5, 10 sau 15 ședințe.
Deparazitare Zapper
25 lei / ședință

Deparazitare Zapper

Depareazitează-ți organismul cu aparatul Zapper cu doar 120 lei pentru 7 ședințe de 60 de minute.
Consiliere
100 lei / prima ședință

Consiliere

Consilierea cu rădăcini și aripi oferă o abordare holistică a terapiei pentru cei care caută să reducă suferința și doresc să călătorească spre o...
Wellness Coaching
100 lei / prima ședință

Wellness Coaching

Welness Coaching pentru O Sănătate Optimă este singura abilitate esențială necesară pentru o viață lungă și sănătoasă!
Wellness Corporate
100 lei / prima ședință

Wellness Corporate

 Orice organizație este probabil să se confrunte cu varietate de probleme legate de sănătate și pierderea de venituri.
Stres Management
100 lei / prima ședință

Stres Management

Pe măsură ce îmbătrânesc, am ajuns la realizarea că fiecare etapă a vieții aduce cu ea propriul set de îngrijorări.
Metoda Silva
100 lei / prima ședință

Metoda Silva

Faceți un salt cuantic spre a duce o viață mai sănătoasă, mai fericită și mai împlinită!
NLP – Programare Neuro Lingvistica
100 lei / prima ședință

NLP – Programare Neuro Lingvistica

Metodă de a influența comportamentul creierului (partea “neuro” a expresiei) prin folosirea limbii (partea “lingvistică”)...
Consiliere de Cuplu – Puterea lui Doi
100 lei / prima ședință

Consiliere de Cuplu – Puterea lui Doi

O relație bună necesită mai multă muncă pentru că doi oameni care trăiesc împreună și împărtășesc totul pot fi extrem de provocatori pentru...
Coaching pentru performanță
100 lei / prima ședință

Coaching pentru performanță

Coaching-ul pentru performanță este biblia industriei și foarte mult ,munca definitivă pe care toți antrenorii o au.
cat costa

Lista de servicii, terapii și tarife

Vezi mai jos tabelul cu servicii, terapiile, și tarifele practicate de Centrul Holistic Naturopat, Natural Clinica, Oradea. Terapeuți Dr Florin Lele și Terapeut Aura Lele.

Descriere Serviciu
Valoare
Vizită oficială la cabinet – pacienți noi (60 – 90 de minute)
Terapeut-Dr. Naturopat Florin Lele (ND)
Include investigatie SCIO:
• Evaluarea și recomandările privind stilul de viață
• Analiza aprofundata a simptomelor
• Tendinte preclinice/cauze ascunse
• Discutarea condițiilor clinice și a preocupărilor
• Recomandări terapeutice naturale
150 lei
Evaluarea completă a sănătății – Două vizite (pacienți noi)
Terapeut-Dr.naturopat Florin Lele (ND)
Include consiliere Naturopatica PLUS :
 • Inițiere oficială SCIO,de 60-90 de minute
 • Consultație de urmărire de la 45 până la 60 de minute
 • Evaluarea și recomandările privind modul de viață
 • Testarea sensibilității alimentare
 • Testarea radicalilor liberi și a stresului oxidativ
 • Test de compoziție corporală a impedanței bioelectrice
 • Tensiunea arterială și controlul impulsurilor
 • Evaluarea metabolică a temperaturii
 • Evaluarea reacției suprarenale
 • Testarea pH-ului (acid / alcalin) a urinei și a salivei
 • O prescripție inițială de exercițiu
Include un raport scris si recomandari
250 lei
(economie de 50 lei)
Următoarele vizite la cabinet
Terapeut-Dr. Naturopat Florin Lele (ND)
40 de minute:  90 lei
60 de minute: 110 lei
90 de minute: 130 lei
Biofeedback de informare, Electrosomatografie (SCIO)
PLUS  coaching Stil de Viață
     Terapeut-Dr. Naturopat Florin Lele (ND)
275 lei ptr sesiune inițială de 120 de minute;
sesiuni ulterioare 100 lei/40 min;
pachet de patru sesiuni 260 lei  (o economie de 100 lei)
Pachet de 10 sesiuni
Integrarea Biofeedback (7), coaching-ul de viață(1), consiliere comportamentală(1), imagistică ghidată și programare neuro-lingvistică (NLP)(1)
Terapeut-Dr. Naturopat Florin Lele (ND)
695 lei
Analiza iridiologie (scanarea irisului)
Serviciu indisponibil momentan
Terapeut-Dr. Naturopat Florin Lele (ND)
85 lei
(30 minute) (include interpretarea și recomandările)
Analiza biorezonanta Quantum (250 parametri de analiza)
Terapeut-As med Aura Lele
85,00 lei
(30 minute) (include interpretarea și recomandările)
Analiza Biorezonanta de Control Quantum
Terapeut-As med Aura Lele
40.00 lei
(30 minute)
Testarea pH-ului (include benzi de testare)
Terapeut-Dr. Naturopat Florin Lele (ND)
10 lei
(10 minute)
Fototerapie + Tratamente
Terapeut-Dr. Naturopat Florin Lele (ND)
35 lei
(10-30 minute)
Pachetul de cinci sesiuni 130 lei Pachetul de
zece sesiuni 250 lei Pachetul de
15 sesiuni de 400 lei
Termografie pe un organ
Serviciu indisponibil momentan
Terapeut-Dr. Naturopat Florin Lele (ND)
99 lei
(30 minute)
Testare Spinal Mouse
Include testarea și raport

Rezultatele raportului vor fi interpretate de către un medic specialist în balneofiziokinetoterapie, reumatologie sau ortopedie

150 lei
Deparazitare Zapper
25 lei/sedinta (61 min)
Pachet de 7 sedinte 120 lei
Detoxifiere Ion Detox
25 lei/sedinta (20 min)
Pachet de 7 sedinte 130 lei
Reflexoterapie
75 lei/sedinta (50 min)
Pachet 10 sedinte 600 lei
Presopunctura
65 lei/sedinta
(50 min)
Pachet 10 sedinte 500 lei
Masaj holistic
65 lei/sedinta (50 min)
Pachet de 10 sedinte 525 lei
Aromoterapie
100 lei / ședință de 50 minute 

800 lei / 10 ședințe

Pranayama Yoga
45 lei / 30 de minute

cat costa

Lista de servicii, terapii și tarife

Vezi mai jos tabelul cu servicii, terapiile, și tarifele practicate de Centrul Holistic Naturopat, Natural Clinica, Oradea. Terapeut Nutriționist - Dietetician Adrada Ștefania Lele. Zile de consultație : Marți și Miercuri în fiecare săptămână între orele 11.00-18.00

Descriere Serviciu
Valoare
Consultație nutrițională + program alimentar 21 zile
Durată: 60’-90 minute
PROGRAMEAZĂ-TE sau Scrie pe WhatsApp la 0755628444
200 lei
Pachet promoțional: Consultație + program alimentar 21 zile+ Biorezonanță Quantum(250 funcții
ale organismului)
Durată: 90 minute
PROGRAMEAZĂ-TE sau Scrie pe WhatsApp la 0755628444
240 lei
Reevaluare (consultație de control) + program alimentar 21 zile
Durată: 40 minute
PROGRAMEAZĂ-TE sau Scrie pe WhatsApp la 0755628444
130 lei
Testare/ScanareSCIO
(11000 parametri ai organismului)+ Recomandări nutriționale și fenotipale
Durată: 90 minute
PROGRAMEAZĂ-TE sau Scrie pe WhatsApp la 0755628444
200 lei
Scanare Biorezonanță Quantum
Durată: 30-40 minute
PROGRAMEAZĂ-TE sau Scrie pe WhatsApp la 0755628444
100 lei
Consultație nutriționala online+ program alimentar 21 zile
Durată: 60 minute
PROGRAMEAZĂ-TE sau Scrie pe WhatsApp la 0755628444
150 lei
Reevaluare consulație online+ program alimentar 21 zile
Durată: 60 minute
PROGRAMEAZĂ-TE sau Scrie pe WhatsApp la 0755628444
100 lei
Program DETOX
Include: Consultație + Program alimentar 9-24 zile + Scanare Biorezonanță SCIO (11000 funcții ale
organelor interne + Reevaluare + pachet produse Detox)
9-24 zile
Durată: 120 minute
PROGRAMEAZĂ-TE sau Scrie pe WhatsApp la 0755628444
870 lei redus de la 1.150 lei
Fototerapie moderna Bioptron (activare celule stem, regenerare, recuperare, s.a)
*pretul diferă în funcție de afecțiune/protocol de tratament necesar.
PROGRAMEAZĂ-TE sau Scrie pe WhatsApp la 0755628444
20 lei/sesiune de 10 minute
Ai nevoie de mai multe informații?
Lasă-ne un mesaj în formularul interactiv sau pe adresa de e-mail natura.clinica@gmail.com . Îți vom
răspunde în cel mai scurt timp!
PROGRAMEAZĂ-TE sau Scrie pe WhatsApp la 0755628444 

detalii

Metoda de plată

Acceptam plata Cash, card MasterCard, VISA, Discover, carduri de credit American Express & Debit sunt de asemenea acceptate. În Romania, nici consilierea nutrițională si nici cea naturopatică nu sunt în prezent recunoscute de companiile de asigurări convenționale sau medicale si prin urmare nu va sunt decontate de catre Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Prin urmare, costurile serviciilor catre noi nu sunt acoperite de acești furnizori.

Întotdeauna amintiți-vă că numai corpul vostru are capacitatea de a se vindeca. Treaba noastra este să va educam si sa va constientizam. Cu cunoștințele necesare, vă puteți sprijini corpul și vă puteți recâștiga puterea și energia necesare pentru a trăi viața la potențial vostru maxim. Dacă vă puteți angaja să respectați cu atenție programul de wellness, recompensele vă pot schimba viața.

contactează-ne

Ai ceva nelămuriri?

Te rugăm să ne zici cu ce te putem ajuta completând formularul de mai jos.

  Natural Clinica, Centrul Holistic Naturopat, Oradea, str. Moldovei nr.3 PB 72, Bihor, România