Managementul stresului

Loading Events

« All Events

Managementul stresului

09/05/2017 @ 08:00 - 31/07/2029 @ 17:00

lei 280

Dimineața începe cu o grămadă obișnuită de a-i pregăti pe cei trei adulți care trăiesc în casa mea să înceapă ziua. Soțul meu mă sărută de la revedere și îmi amintește că mașina trebuie să fie luată de la dealer. Imi amintesc ca avem ultima casa deschisa la scoala fiicei noastre in seara asta. Mă întreb dacă voi avea destul timp să mă opresc la magazinul alimentar pentru a umple frigiderul nostru foarte gol sau va trebui să recurgem la cereale pentru cină. Nu trebuia să fie mai ușoară viața, pe măsură ce copiii au înaintat mai în vârstă? Au dispărut acele nopți lungi cu un copil plâns. Sunt singurul responsabil pentru coordonarea a trei programe în loc de cinci și nu am lucrat o vânzare de școli de ani de zile. Deci, ce este cu toate stresul?

 

Schimbarea feței stresului

 

Pe măsură ce îmbătrânesc, am ajuns la realizarea că fiecare etapă a vieții aduce cu ea propriul set de îngrijorări. În timp ce eu nu pot să pierd somnul noaptea întrebându-mă dacă avem destui bani pentru a plăti pentru scutece, am devenit preocupat de preocupările legate de pensionare. Inima mea nu se mai rupe atunci când fetița mea cade pe terenul de joacă, dar durează când mă dau rămas bun de la ea ca ea conduce la colegiu. Și, la fel ca mulți dintre colegii mei, așa cum copiii noștri se îmbarcă în viața lor, devenim îngrijitori ai părinților noștri. Am fost binecuvântați să avem ambele seturi de părinți care trăiesc în apropiere, implicați în viața copiilor noștri, dar în această vară, fiecare dintre ei și-a experimentat propria criză de sănătate care ne cere să ne coordonăm grija.

 

Toți avem propria poveste de stres. Unele zile, săptămâni și ani sunt mai bune decât altele. Toți aveam toată ziua în acea zi când trebuia să rămânem în pat. Stresul vine sub toate formele diferite. Există rutina zilnică a vieții noastre care poate cauza stres. S-ar putea să nu-l recunoaștem chiar ca stres – “este doar o viață” ne spunem noi înșine. Apoi, există acele momente definitorii de stres intens, care au un efect profund asupra capacității noastre de a gestiona acea rutină zilnică. Boala, divorțul, pierderea unui loc de muncă și moartea ne opresc în căile noastre, căutând modalități de a trata sentimentele de frică, pierderea controlului, depresia și anxietatea.

 

De la Tigrii la Blocaje de trafic – Rezultatul este același

 

Corpurile noastre au fost concepute perfect pentru a face față stresului extrem. Gândiți-vă pentru o clipă. Înainte de zilele magazinelor de băcănie, ale mașinilor și aparatelor moderne, ar fi trebuit să căutăm mâncare și să căutăm apă sănătosă pentru a supraviețui. Corpul uman a fost conceput pentru a reacționa la momente de pericol extrem pentru supraviețuire. Sunt eliberați hormoni care măresc frecvența cardiacă pentru a ne ajuta să respiri pe măsură ce fugim de prada. Sângele se mută din sarcini inactive, cum ar fi digestia pentru a alimenta mușchii și creierul pregătindu-ne pentru lupta sau reacția de zbor. Odată ce pericolul iminent este rezolvat, corpul nostru revine apoi într-o stare de relaxare. Dar ce se întâmplă când suntem stresați cronic? Nu mai suntem urmăriți de acel tigru din Bengal, dar zumzetul scăzut al stresului de zi cu zi are același efect asupra corpului nostru. Rezultatul este, de obicei, insomnie, creștere în greutate,

 

Deci, care este răspunsul? Trăim într-o lume plină de provocări mari și mici. Trebuie să lucrăm pentru a ajuta corpurile noastre să revină la homeostază. Unele idei de bază pentru gestionarea stresului sunt:

 

Exercitarea – Nu trebuie să aparții la o sală de gimnastică sau să posedați o varietate de echipamente în subsolul dvs. pentru a profita de beneficiile de recreere ale exercițiilor fizice. Puteți reduce rapid stresul cu o plimbare de doar 10 minute în jurul biroului. Fii creativ în rutina exercițiilor tale. Ideea este pur și simplu să vă mutați corpul.

Mănâncă o dietă echilibrată – Menținerea glicemiei și evitarea perioadelor lungi de post va păstra nivelul de energie și va menține creierul tăios. Luați în considerare ambalarea prânzului propriu pentru a evita alimentarea rapidă în mașină. Mancati gustari bogate in proteine, cum ar fi nuci sau branza cu continut scazut de grasime, intre mese, pentru a va tine la indemana pana la urmatoarea masa.

Ia o mulțime de odihnă – Suntem o națiune care este lipsită de somn. Organismul nostru are nevoie de cel puțin 6-7 ore de odihnă în fiecare noapte pentru a regenera țesutul. Asigurați-vă că limitați timpul de afișare înainte de a merge la culcare. Setați o rutină de noapte și evitați să mâncați înainte de a merge la culcare.

Bea multă apă – Fiind bine hidratată îmbunătățește fiecare sistem din organism. Ea ajută la eliminarea toxinelor, îmbunătățește oboseala și limitează consumul fără minte. Dacă beți cele 8 pahare recomandate de apă pe zi, beneficiați de pauze construite!

Împărtășiți-vă durerea – Studiile arată că nivelul de stres scade atunci când împărtășim emoțiile noastre cu un membru al familiei, un prieten, un membru al clerului sau un consilier. Intrarea într-un grup de sprijin, mersul cu un prieten sau chiar scrierea gândurilor într-un jurnal pot îmbunătăți sentimentele de anxietate și depresie cauzate de stres.

Stresul este inevitabil în lumea de astăzi excesiv conectată. Cu toate progresele tehnologice, în zilele noastre există foarte puține timpi de așteptare. Pentru a combate simptomele de stres incomode și potențial periculoase, trebuie să ne punem pe lista “de a face”. Luați acea clasă de yoga, învățați să jucați un instrument, faceți o plimbare în pădure – lista este nesfârșită. Orice ați alege, este important să fiți consecvenți pentru a evita simptomele de stres înainte de a se produce. Căutați mai multe tehnici de gestionare a stresului în posturile viitoare.

Details

Start:
09/05/2017 @ 08:00
End:
31/07/2029 @ 17:00
Cost:
lei 280
Event Tags:
,

Venue

Organizer