Metoda Silva

Metoda Silva

Faceți un salt cuantic spre a duce o viață mai sănătoasă, mai fericită și mai împlinită!

Metoda Silva vă echipează cu instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă evalua productivitatea … creșteți creativitatea … supraîncărcați capacitatea de rezolvare a problemelor … și depășiți cu mult obiectivele.

Premiul Silva trainer Robert B. Stone vă învață cum să intrați în statul Alpha – un nivel conștient interior al frecvenței undelor cerebrale. În statul Alpha, veți activa stări profunde ale activității mentale accelerate, intuiție, învățare, memorie, ESP, liniște, odihnă și relaxare.

Gearbox-ul secret al minții tale

Inventatorul metodei Silva , Dr. Jose Silva, a fost un om de afaceri de succes. Avea diverse brevete și reușise să construiască o afacere electronică înfloritoare. El era pregătit pentru o viață plăcută și confortabilă. Apoi, încercând să-i ajute pe copiii săi la școală, a experimentat diverse tehnici. El a descoperit un fapt remarcabil: geniile folosesc niveluri speciale ale minții lor, nivele pe care noi toți le putem atinge!

Vedeți, mintea noastră este ca o cutie de viteze cu multe unelte. Ca și cutia de viteze a unei mașini, fiecare unelte are un scop specific. La ce unitate suntem, este decisă de activitatea electrică din creierul nostru. De cele mai multe ori, majoritatea dintre noi sunt angajați în unelte Beta. Dar creierul tău are altă unelte. O treaptă superioară – numită Alpha. Alpha are o rată de pulsație mai mică decât Beta. Cu alte cuvinte, dacă Beta este ca și cum ai conduce o mașină în treapta a treia, Alpha scapă anvelopele în treapta a șasea!

Ceea ce vine cu această treaptă superioară are puterea de a schimba cine sunteți astăzi!

În Alpha, capabilitățile creative și intuitive care sunt inaccesibile în modul Beta se deschid. Creierul trece la o frecvență mai deschisă, armonioasă. Pe măsură ce această unelte unice se lovește,stresul se topește, inspirația apare de nicăieri și se găsesc soluții la probleme. De fapt, Jose a descoperit că oamenii cu adevărat buni, cei care au fost în mod constant “norocoși”, erau frecvent implicați în Alpha!

Astăzi, folosind tehnicile simple descoperite în Cursul Masterizării Metodei Silva , putem învăța cu toții să folosim Alpha. Frecvent și ușor. De fapt, după ce ați ascultat doar primele trei sesiuni, veți fi învățat deja cum să intrați în statul Alpha. Veți fi surprins de cât de ușor este de făcut.

9 beneficii majore ale aplicarii metodei Silva:

Transformă haosul în flux

Gânduri pozitive = Rezultate pozitive

Îmbunătățiți vindecarea minții și corpului

Creșteți creativitatea

Realizați obiective puternice

Antrenament mental și îmbunătățirea performanțelor

adormiți când alegeți

Utilizați puterea visurilor

Îmbunătățiți-vă intuiția

 

Daca sunteti interesat de o terapie prin metoda Silva,pur si simplu mergeti direct la formularul de contact contact@naturalclinica.ro sau sunati imediat la unul din terapeutii nostri

0747.020.277 Aura sau 0756.295.868 Florin