Masaj Holistic

Masaj Holistic

“Masajul holistic” este un termen folosit în medicina complementară și alternativă (“CAM”) pentru a descrie orice activitate terapeutică, de vindecare sau dezvoltare personală care implică atingere, manipulare fizică sau schimbare energetică. Acestea includ toate formele de tehnici de masaj, precum și alte tipuri de terapii tactile și de vindecare care au ca scop creșterea gradului de conștientizare a “conexiunii minte-corp”.

 

Orice tratament care implică atingerea sau aplicarea de presiune sau vibrații asupra țesuturilor corpului poate fi denumit și “caroserie”. Se bazează pe o înțelegere pur fizică și somatică a corpului uman.

 

Cum masajul devine masajul “holistic”

Mulți terapeuți de masaj au avut experiența unui client care plânge în timpul tratamentului din motive care ar putea să nu fie aparente inițial. Se întâmplă de obicei atunci când emoțiile se declanșează pe măsură ce anumite zone ale corpului sunt tratate.

 

Organismul deține informații istorice care nu pot fi detectabile prin metode tradiționale de evaluare și adesea nu sunt disponibile nici pentru conștiința proprie a clienților. Aceasta este legătura dintre minte și corp în acțiune.

 

Un terapeut de masaj care este instruit să înțeleagă conexiunea corpului minții vă poate ajuta să înțelegeți unde vin lacrimile. Organismul este un depozit de informații și cu îndrumarea potrivită puteți aduce conștiință comportamentelor modelate (de ex. Umerii strânși cronici, șoldurile torsionate, durerile de cap tensiune). Vedeți, fiecare dintre aceste afecțiuni fizice are o poveste emoțională de spus.

 

De câte ori ați fost văzut de un profesionist caroserist (de exemplu, un terapeut de masaj, chiropractician etc.) pentru un gât strâns, doar pentru ao avea înapoi după ce ați ieșit din ușă? Un terapeut care funcționează într-o manieră holistică vă va ajuta să explorați și, eventual, să vă conectați la cauza principală.

 

“Corpul este locul pe care amintirile îl cheamă acasă”.

Deepak Chopra

 

Călătoria unei abordări holistice

Lucrând dintr-o perspectivă holistică, integrativă, corpul este privit ca o reflecție a întregii persoane și a tuturor experiențelor trăite. Corpul este “casa” emoțiilor (inclusiv dinamica neconștientă), sistemele de credință și expresia spirituală. Mulți profesioniști în domeniul sănătății au intuiționat acest lucru la începutul activității lor și, din fericire, acum avem știința pentru a aprecia mai bine conexiunea corpului minții .

 

Fiind “informat în mod holistic” direcționează tratamentul. Terapistul nu-și limitează interesul față de starea corpului, ci și bucuriile și provocările care se petrec în viața clientului. Acest lucru permite terapeutului să știe ce resurse are clientul, precum și orice factor de stres care poate împiedica procesul de vindecare. Ei, în mod efectiv, direcționează modul în care se desfășoară tratamentul.

 

Programează-te acum pentru o ședință de masaj holistic în valoare de 65 lei / ședință, durată  50 minute.

Pentru un pachet de  10 ședințe beneficiați de un preț promoțional de doar 525 lei.