NLP – Programare Neuro Lingvistica

NLP – Programare Neuro Lingvistica
Ce este NLP sau Programarea Neuro Lingvistica?

Este o metodă de a influența comportamentul creierului (partea “neuro” a expresiei) prin folosirea limbii (partea “lingvistică”) și a altor tipuri de comunicare pentru a permite unei persoane să “recodeze” modul în care creierul răspunde la stimuli aceasta este “programarea”) și manifestă comportamente noi și mai bune. Programarea neuro-lingvistică include adesea hipnoza și auto-hipnoza pentru a ajuta la realizarea schimbării (sau “programării”) dorite.

 

Programarea neuro-lingvistică, o definiție:

Dr. Richard Bandler a inventat termenul de programare neuro-lingvistică în anii 1970. El a fost recent rugat să scrie definiția programării neuro-lingvistice care apare în dicționarul englez Oxford. Se spune:

Programarea neuro-lingvistică: “un model de comunicare interpersonală care se ocupă în principal de relația dintre modelele de succes ale comportamentului și experiențele subiective (și anume modelele de gândire) care le stau la baza” și “un sistem de terapie alternativă bazat pe acest lucru care urmărește educarea oamenilor în conștiința de sine și în comunicarea eficientă, și să-și schimbe comportamentul mental și emoțional “.

 

S-ar putea să te întrebi ce este NLP și ce poate face pentru tine?

 

Pentru mine, NLP poate fi redus la un singur cuvânt: influență. Este modelul cel mai sofisticat, eficient și mai ușor de învățat pentru a vă influența pe voi înșivă, pe prietenii dvs., pe familia dvs., pe șeful dvs., pe soțul / soția dvs. – sau pe oricine comunica cu dvs.!

 

Să începem cu modul în care vă influențați. Vreau să vă imaginați pentru un minut, dacă ați putea învăța cum să vă programați propria minte? Ce se întâmplă dacă schimbarea gândurilor, a emoțiilor și a comportamentului a fost la fel de ușoară ca schimbarea canalelor de pe televizor sau instalarea unui nou program pe computerul dvs.? Ce s-ar schimba? Ce se întâmplă dacă v-ați putea programa pentru succes în orice situație?

 

Hai să specificăm! Luați un “obicei prost” cum ar fi Amanarea, de exemplu. Știați că peste 80% dintre oameni se luptă cu Amanarea? 80%! Ei bine, dacă ați putea lua comportamentul Amanării și sa va reprogramați, astfel încât orice moment în care în trecut ați fi putut să vă amânați de fapt,sa vă simțiți motivați – în mod firesc și fără să vă gândiți chiar la asta?

 

NLP vă va învăța cum să faceți asta.

 

Dacă ați putea învăța cum să vă controlați propria stare de spirit astfel încât să puteți simți exact cum doriți să vă simțiți, încrezători, motivați, concentrați, creativi, sexy, orice sentiment doriți? Și oricând vreti?

 

NLP vă va învăța cum să faceți asta.

 

Și dacă ați putea face toate astea în câteva minute în loc de ore – sau chiar de ANI de terapie?

 

Acum ce să influențați pe ceilalți …

 

Dacă ați putea ști cum să faceți toate acestea și chiar mai mult pentru prietenii, familia, cei dragi, clienții dvs. sau chiar șeful dvs.?

 

Dacă ați putea învăța cum să îi ajutați pe ceilalți să-și reprograme mintea?

 

Ce se întâmplă dacă ați putea crea o legătură cu oameni atît de adînca încât nu numai să se simta conectați cu voi, ci și ei sa urmeze ideile și sugestiile voastre minunate?

 

NLP vă va învăța cum să faceți asta.

 

Dacă ați putea comunica atât de eficient cu ceilalți că comunicarea dvs. nu este doar procesată la un nivel conștient – dar se duce la nivelul inconștient – partea creierului care este responsabilă pentru cele mai profunde emoții?

 

Cred că aveți ideea …

 

Acum știu că probabil că toate astea sunt greu de crezut, așa că vreau să vă ofer o oportunitate de a afla mai multe despre NLP, comunicare și propria voință.

 

De ce, ai putea întreba?

 

Am auzit o vorbă o dată: “Oamenii nu le pasă cât de mult știi până când știu cât de mult îți pasă.”

 

Și adevărul este că îmi pasă de transformarea vieții tale și de faptul că ai împuternicit pe cei din jurul tău. Noua  ne pasă de obținerea acestor informații de catre tine, astfel încât mai mulți oameni să știe să lucreze cu cel mai puternic instrument de pe planetă: propria voastră minte. Mintea ta este ceea ce îți aduce rezultatele pe care le merită  viața ta. La urma urmei, declarația noastră de misiune este aceea de a “împuternici planeta”.

 

Fii mai mult. Fii ce vrei !