Despre noi

Descoperă

Viziunea, Misiunea & Filozofia noastră

Viziunea noastră este de a crea o experiență vie a semnificației unei vieți sănătoase durabile pentru individ și pentru intreaga planetă.

Natural Clinica Centrul Holistic Naturopat este profund angajat să ofere experiențe și să împuternicească oamenii să știe că o astfel de existență este reală și ei pot experimenta bucuria de a trăi astfel. În esență, fiecare persoană are o dorință profundă de a trăi o viața calitativa sau ceea ce putem numi o “normalitate trezită”.  În acest fel, viziunea noastra poate constitui o oază de trezire.

Misiunea  noastra este  sa oferim  o oază de trezire la fiecare nivel care să ofere o experiență directă a unei calități a vieții care se vindecă pe sine și pe planetă, prin sănătate personală, bunăstarea emoțională și spiritula si vitalitate.

  • Ești unic, iar practica naturopată este adaptată nevoilor tale
  • Toate serviciile și terapiile sunt efectuate pe baza unor principii și standarde bine definite
  • Medicina naturopată identifică și tratează cauzele bolilor
  • Medicina naturopată nu are efecte adverse
  • Terapeutul este ca un învățător. Întreabă-l!
Descoperă

Cum servim

Natural Clinica Centrul Holistic Naturopat se implică activ în restabilirea Stariii de Bine a Individului prin:

Sprijinirea și extinderea comunității locale ::  Am creat un traseu de restabilirea a Pacii si Armoniei Interioare, de vindecare spirituală, religioasă, educativă si ecologică pentru a oferii servicii publice comunitatilor din care facem parte

Predarea filozofiei și modului vieții noastre :: Oferim informații și Instruim, educăm și învațăm persoane, private sau publice, în grupuri sau clase, la domiciliu, la Centrul  Natural Clinica sau în altă parte, prin intermediul unor cursuri, manuale, broșuri, alte documente și publicații, prelegeri, forumuri, corespondență sau prin orice alte mijloace, metode sau planuri. Oferim cursuri de pregătire, cursuri de auto-împuternicire, viață de familie, vindecare psiho-spirituală, pregătirea mâncarii , detoxificare și vindecare spirituală pentru a crește calitatea vieții și funcționarea sănătoasă a familiilor și cuplurilor.

Spunem si Facem::  Practicam si invatam multiple forme ale artei de vindecare, nutritiei vegetariane, consiliere nutritionala si spirituala si a sanatatii holistice ca mod de viata .Aceasta include încurajarea și predarea modului natural și practic al Păcii, Iubirii si Armoniei care îndrumă oamenii spre armonie personală, familială, comunitară și planetară și pentru a lucra în armonie cu intreaga lume

Formare De Lideri :: Instruim si sustinem transformarea umana in sensul  conștientizării  valorii  nepretuite a sănătății și bunăstării rejuvenate atât la nivel personal, cât și la nivel mondial.Acționăm ca un centru de pregătire inspirat pentru oamenii de oriunde , ajutându-i să experimenteze direct bucuria sănătății, a armoniei și a întinerirei. Sustinem programe în domeniul nutriției și preparării alimentelor.

Militam pentru Reechilibrarea ecologiei ::  Sustinem revenirea ecologiei planetare și locale la starea sa naturală, inclusiv crearea și dezvoltarea grădinilor ecologice, a proiectelor permaculturale, a programelor de salvare și de schimb de semințe și a tuturor programelor de instruire pentru realizarea acestor scopuri

Proiecte Umanitare :: Suntem dedicati dezvoltării și susținerii educației privind alimentația sanatoasa, hrănirea cu alimente vegetariene ecologice pentru copii și persoanele în vârstă, tratamentul natural și prevenirea imbolnavirilor

Revers  Spre O Sanatate Optima: Statisticile recente indică o creștere drastică a ratelor de dietă și a bolilor legate de stilul de viață, inclusiv sindromul metabolic (adesea un precursor al diabetului zaharat), boala cardiacă, obezitatea și diabetul de tip 2 în țările non-occidentale. Acest lucru se datorează unei economii de alimente din ce în ce mai globalizate, care a transferat multe culturi indigene de la dieta locală inițială prin introducerea făinii rafinate, a zahărului, a pâinii, a cărnii și a produselor lactate, care contribuie la această epidemie. Trecerea la regimuri dietetice procesate și toxice a creat probleme de sănătate masive, nedescoperite anterior, în culturi cu o puternică agricultură locală și cu o dietă bogată în plante organice.

We specialize in

Popular Treatments

Image
Marturii

Ce spun Clientii nostrii despre noi

Când băiatul meu a decesat subit, am suferit mult, și aceasta mi-a afectat sănătatea. Am urmat apoi tratamentul naturist propus de d-nul dr. Florin Lele și rezultatele au fost minunate. Sunt așa de recunoscătoare pentru tot sprijinul său și îl recomand cu mare drag oricui are nevoie.

Maria OpreanTratament Naturist

Multele ore petrecute la birou si prea putina miscare mi-au adus probleme de sanatate, insa am gasit acest loc minunat unde am aflat ce pot sa fac pentru a-mi mentine sanatatea, vitalitatea, bucuria, si cheful de viata mult mai usor.

Calin TNaturopatie

Am fost foarte frumos impresionata de modul in care d-nul doctor Florin Lele s-a ocupat de situatia mea. A ascultat cu atentie si mi-a raspuns la toate intrebarile. Am aplicat tratamentul recomandat si am vazut rezultate minunate.

Veronica IBiorezonanta Quantum

De mult timp caut un specialist care sa stie ce vorbeste si sa vina cu solutii reale si practice la problema mea. Sunt foarte incantat ca i-am gasit pe cei de la Natural Clinica. De fiecare data te trateaza cu respect si au solutii reale, practice si eficiente.

Vasile PSCIO

Indiferent cat am incercat sa slabesc nu am reusit pana nu am aplicat recomandarile propuse de d-nul doctor Florin Lele. Acum ma simt cu adevarat bine in trupul meu si ma bucur de energie, vitalitate, bucurie si ma simt ca la 20 de ani.

Emilia ONutritie
Specialistii Natural Clinica

Echipa noastră

Stefania Lele
Stefania Lele
Terapeut, Nutriționist
Florin Lele
Florin Lele
Terapeut, Dr. Naturopat, Coach
Aura Lele
Aura Lele
Terapeut
Promoție

Ofertă Specială

Locuri limitate

Investește în sănătatea familiei tale!

Beneficiază de 20% discount la pachetele de Biorezonanță și SCIO atunci când vii împreună cu soțul, soția sau copiii la clinică pentru investigații.
contactează-ne

Ai ceva nelămuriri?

Te rugăm să ne zici cu ce te putem ajuta completând formularul de mai jos.

    Natural Clinica, Centrul Holistic Naturopat, Oradea, str. Moldovei nr.3 PB 72, Bihor, România