Puteti și voi să rămâneți mască!!!

Puteti și voi să rămâneți mască!!!

Sunt foarte multe persoane care nu cred în Biblie. Ei cred că e o carte cu povești care nici măcar pentru adormit copiii nu e potrivită.

Cărți moderne bazate pe știință din zilele noastre doar vin să confirme ce Biblia a arătat acum mii de ani.

Discutam în familie azi la pranz,despre un pasaj din Deuteronom 22:11-12

Uitați ce scrie:.
“Să nu te îmbraci cu o haină țesută din fire diferite, cum ar fi pânza făcută din lână împreună cu in. Să faci ciucuri la cele patru colțuri ale pelerinei cu care te vei înveli..”

Citești acest verset și mergi mai departe crezând că e vorba de un sfat stupid pentru evreii din trecut (apropo, în continuare evreii nu folosesc aceste două materiale împreună).

Dar când studiezi Biblia ești conștient că nimic nu e pus la întâmplare.

La momentul inițial cand eu am descoperit acel pasaj am început să caut și să studiez mai amănunțit de ce ar recomanda Biblia să nu îmbraci haine unite din lână și in. Împărtășesc cu voi acum.

Atenție însă, la un mic detaliu. In biblie nu scrie să nu îmbraci haine de in sau haine de lână. Ci să nu îmbraci haine unite din aceste două materiale.

Uitați ce am descoperit pentru că e șocant :

În 2003, Heidi Yellen, a realizat un studiu privind frecvențele țesăturilor, în care a demonstrat că un corp uman sănătos are o frecvență specifică de 100, iar purtarea unui material care măsoară mai puțin de 100 de unități de energie ne-ar compromite sănătatea și bunăstarea. Fiecare țesătură emite o frecvență care poate fi măsurată în MHz (megaHertzi).

Bumbacul organic are o valoare testată de 110 MHz, poliesterul în jur de 10 MHz. O persoană bolnavă măsoară, în general, 15 MHz.

Lâna și inul ambele au o semnătură de 5000 MHz! Această caracteristică uimitoare creată natural a țesăturilor va oferi, de asemenea, energie corpului tău pe măsură ce le porți.

Este important, totuși, să nu porți in și lână împreună, deoarece frecvențele în fibrele de in și lână curg în direcții opuse de curent. Dacă le porți împreună, cele două frecvențe se vor anula reciproc și te vor aduce la 0 unități de energie care poate să insemne boală cronică sau chiar moartea !

Ceee ????
Cartea asta de povești știa deja acest lucru în urmă cu mii de ani????

Normal că știa. Cel care a creat omul, Cel care a creat tot ce este în natură, este cel care înțelege cel mai bine ce e potrivit sau nu.

Sunt fascinat de felul în care știința vine să confirme ce Biblia spune deja.

Ps. Studii despre frecvența materialelor și inclusiv a corpului, se fac de peste 100 de ani. De prin anii 1920, Dr. Royal Raymond Rife a început să facă cercetări asupra influenței pe care le au diferite frecvențe asupra corpului uman.
Unii știți despre ce vă spun.

O zi pe frecvență vă doresc !