Consiliere de Cuplu – Puterea lui Doi

Consiliere de Cuplu – Puterea lui Doi

Când ai spus “Eu”, ai vrut să spui pentru totdeauna, dar uneori relațiile pot fi greu de întreținut. Unii oameni ar putea crede că dacă trebuie să lucrați la relația voastră, nu sunteți meniți să fiți împreună. Cu toate acestea, nu este adevărat. Tot ceea ce merită merită o muncă și relațiile cu siguranță nu fac excepție. De fapt, o relație bună necesită mai multă muncă pentru că doi oameni care trăiesc împreună și împărtășesc totul pot fi extrem de provocatori pentru amândoi. Dacă adăugați alți factori, cum ar fi probleme financiare, probleme de intimitate și gelozie, relația dvs. poate deveni un argument care așteaptă să se întâmple. Dacă începi să simți că trebuie să muncești prea mult, poate că e timpul să vorbești cu cineva.

De ce ar trebui să aleg o consiliere online/live pentru cuplu?

Pentru a fi fericiti impreuna, trebuie sa gasiti compromisuri care sa va lase sa fiti satisfacuti si uneori este dificil sa faceti totul singuri. Consilierea cuplurilor este o opțiune care vă poate ajuta să reveniți pe drumul cel bun, iar acum nici măcar nu trebuie să vă părăsiți casa. Consilierea online a cuplurilor este o modalitate eficientă de a aborda unele dintre problemele dvs. în timp ce stați acasă pe canapea sau oriunde ați fi.

Nu numai că este convenabil, dar poate fi și mai ieftin și mai confortabil pentru cei care nu le plac confruntările. Cu terapia obișnuită, uneori poate dura săptămâni pentru a obține o întâlnire și aveți nevoie de ajutor acum. Cu terapia online, puteți obține ajutor 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână. Ori de câte ori aveți nevoie de ea. Iată câteva tehnici on-line de consiliere care ar putea fi bune pentru dvs. și pentru ceilalți semnificativi.

Există servicii de consiliere online pentru cuplurile disponibile în aproape toate zonele lumii. Dacă tu și partenerul tău întâmpinați dificultăți în relația dvs., luați-vă timpul astăzi pentru a afla ce fel de ajutor terapeutic este disponibil prin consilierea online. Relația ta merită salvată. Nici o relație nu este perfectă și uneori avem nevoie de ajutor.

Unul dintre programele cele mai populare online este, de fapt, cuplul de educație, mai degrabă decât de consiliere. Cursul Puterea lui Doi de educație vă ajută să învățați cum să discutați unul cu celălalt, să vă ocupați de furie, să luați decizii mai bune, să rezolvați conflicte și să construiți încredere. Prin folosirea activităților distractive, a temelor individuale de lucru și a foilor de lucru interactive, vă puteți repara relația fără a fi nevoie să faceți o întâlnire, să vă îmbrăcați și să părăsiți casa.

Separat și Împreună

Multe cupluri preferă să vorbească separat cu un terapeut până se simt mai confortabil. Acest lucru este perfect acceptabil și poate fi de fapt mai eficient pentru toți cei implicați. Dacă vă simțiți mai bine, si sunteți dispusi să împărtășiți sentimentele voastre oneste, ceea ce vă ajută terapeutul să determine cum  pot fi tratate problemele. De asemenea, puteti să discutați cu terapeutul împreună ca un cuplu pentru a vedea cât de bine vă relaționați unul cu celălalt.

Daca vreti sa planificati cat mai curand o intalnire live sau online cu unul din terapeutii nostri scrieti direct la contact@naturalclinica.ro sau sunati imediat pentru o programare

 

 

 

ORDER