Coaching pentru performanță

Coaching pentru performanță

’’Ajutați managerii dvs. și oamenii pe care îi conduc să fie cei mai buni și să obțină rezultate excelente pentru organizația dvs.’’

Coaching-ul pentru performanță este biblia industriei și foarte mult ,munca definitivă pe care toți antrenorii o au.

Acest workshop este despre cum să se deblocheze potențialul oamenilor de a-și maximiza performanțele. Conține modelul eponim GROW (Goals, Reality, Options, Will), acum stabilit ca bază pentru profesioniștii în coaching. Coaching-ul pentru performanță intră adânc în rădăcinile coaching-ului, în special psihologia transpersonală, un model util pentru dezvoltarea personală și coaching-ul aprofundat.

Abordam  întrebări de coaching și aspecteprivind inteligența emoțională și conducerea de înaltă performanță.

Prezentare Generala

Managerii intermediari sunt în centrul fiecărei organizații, responsabile de gestionarea performanței și a dezvoltării a 80% din forța de muncă.

Așa că imaginați-vă dacă afacerea dumneavoastră a avut un ansamblu de cadre de conducere de nivel mediu, care au fost capabile să motiveze și să încurajeze pe toată lumea în echipele lor și să preia performanța la nivelul următor.

cercetarea a arătat că coaching-ul este un prim motiv pentru crearea unui mediu în care oamenii au claritatea, angajamentul și energia pentru a obține rezultate excelente.

Coaching for Performance are rolul de a ajuta managerii și oamenii pe care îi conduc, să fie cei mai buni care pot fi, pentru a obține rezultate excelente pentru organizație. Acesta a fost conceput pentru a maximiza și dezvolta abilitățile managerilor de coaching, oferindu-le o înțelegere aprofundată a principiilor bunei coaching-uri și a ceea ce pare a fi în practică.

Cum functioneaza?

Programul nostru este construit pe baza celor mai bune practici și a propriei noastre experiențe de a lucra cu mii de lideri din toate industriile. Ca parte a programului, participanții vor călători în trei faze și vor lua parte la activități experimentale menite să ajute bastonul înclinat.

Învățare – managerii dvs. vor începe prin finalizarea lucrărilor prealabile pentru a se familiariza cu conceptele-cheie ale coaching-ului prin angajarea de videoclipuri și activități de reflecție. Materialele sunt disponibile oricând, oriunde și pe orice dispozitiv prin sistemul nostru de management al învățării O2L ™. Această fază mărește gradul de conștientizare al managerilor și le ajută să înțeleagă aplicarea coaching-ului în cadrul conducerii de zi cu zi. De asemenea, pune participanții la cunoștințe de bază și asigură că sunt capabili să pună învățarea în practică la atelier.

Dezvoltarea – participanții se bazează apoi pe cunoștințele de bază dobândite în pre-lucrare într-un atelier de o zi în care primesc instrumente practice, tehnici și feedback pentru a le ajuta să-și dezvolte încrederea și să valideze ceea ce au făcut. Atelierul nu este greu pentru teorie, ci este conceput pentru a le permite să își pună aptitudinile și învățarea în practică și să aprofundeze și să-și lărgească înțelegerea impactului pozitiv pe care coaching-ul îl poate avea asupra echipelor lor. Învățările cheie sunt aduse la viață într-un mod memorabil, iar indivizilor le este oferită posibilitatea de a-și revizui aptitudinile existente de coaching, de a căuta feedback despre decalajele lor în materie de competențe și de a dezvolta un plan de dezvoltare personală pentru a facilita coaching-ul eficient la locul de muncă

Activarea – Până la sfârșitul programului, participanții vor începe să călătorească, pentru a deveni mai buni în a-și angaja echipa într-un mod care să aducă cele mai bune rezultate din fiecare persoană și să le ajute să obțină rezultate excepționale. Planurile de îmbunătățire dezvoltate de fiecare individ vor contribui la îmbunătățirea durabilă a schimbării și la îmbunătățirea abilităților de coaching pe care le vor îmbunătăți odată ce se vor întoarce la locul de muncă.

de asemenea, puteți adăuga servicii suplimentare în program

Stilurile de leadership și evaluarea climei – Stilurile noastre de leadership și Diagnosticul climatului sunt unice, de vârf și la nivel mondial, bazate pe studii de feedback online, care măsoară modul în care se comportă liderii și climatul pe care îl creează pentru echipele lor. Aceste sondaje pot fi utilizate ca parte a unui studiu longitudinal pentru a măsura schimbarea managerilor și îmbunătățirea performanței globale, recunoscând impactul pozitiv al stilului de coaching asupra climei echipei.

După ce a explorat concepte-cheie și cadre și a întreprins o serie de activități pre-angajate, acest program de o zi oferă managerilor posibilitatea de a practica aplicarea unei abordări adaptabile și flexibile la fiecare situație de coaching. Ei vor avea șansa de a-și încerca noile abilități într-un mediu sigur și vor veni nu numai printr-un proces de conversații reușite cu cei pe care îi conduc, ci și o înțelegere mai profundă a impactului cuvintelor, emoțiilor și limbajului corporal într-un coaching situatie.

Beneficii

Prin dezvoltarea managerilor în acest mod, organizația dvs. va avea:

Managerii capabili să se adreseze în mod proactiv performanței și să ridice în mod constant standardele.

O cultura de coaching cascadată în întreaga organizație de către managerii de mijloc.

O forță de muncă mai angajată și mai performantă, cu claritatea rolurilor și un sentiment comun al scopului și angajamentului față de afacere.

O conducere mai puternică – începeți procesul de dezvoltare la începutul carierei managerilor, pentru a vă putea dezvolta vedetele viitoare pentru a intra în rolul de conducere senior.

Mai multe oportunități de a vă păstra talentele de top.

randamentul investiției tale

Organizațiile care pregătesc în mod eficient managerii săi sunt cu 130% mai multe șanse să realizeze rezultate de afaceri mai puternice și cu 38% mai multe rezultate angajate prin implicare, productivitate și servicii pentru clienți.

Vrei sa explodezi potentialul tau si al resurselor tale? Aplica acum pentru o sesiune de lucru personalizata. Click aici,pentru detalii

ORDER