De ce este important să beți apă potabilă ionizată alcalină?

De ce este  important  să beți apă  potabilă  ionizată  alcalină?

Pentru că ajută organismul în:

Detoxifiere.

• Apa alcalină ionizată poate spăla multe toxine și otră- vuri din organismul dumneavoastră mai bine și cu efecte mult mai puțin negative decât orice alt program de dezintoxicare / protocol. Hidratare.

• Corpul fiecarui om are diferite grade de toxicitate, astfel efectele benefice ale apei ionizate alcalin asupra corpului dvs. vor fi usor diferite decât la oricine altcineva.

Aceasta va depinde de dieta istorică și actuală, cât de multă apă consumați, efort fizic, cât de pozitiv sunteți în gândire, cât de stresantă viață aveți, cât de multe medicamente luați acum și în trecut, cât de toxic sunteți

Alcalinizare.

• Consumul de apă ionizată alcalină reduce nivelul acid al organismului, de oarece echilibrează pH-ul general al or- ganismului, care nu se măsoară prin sânge, nici prin urină sau salivă.

• Apa alcalină ionizată alcalinizează organismul mai bine decat ORICE altă metodă (dieta 100 % vegetariană sau organică/BIO). Oxigenare.

• Consumul de apă ionizată crește nivelul de oxigen din sânge, deci și nivelul de energie celulară (care e depen- dent de nivelul de oxigen).

• Apa alcalină ionizată oxigenează organismul dvs. mai efi- cient decât orice alt tratament cu oxigen/terapie cu ozon Antioxidant.

• Apa alcalină ionizată elimină și combate daunele radi- calilor liberi din organism mai eficient decât consumul a flacoane de vitamina C !

• Reduce procesul de îmbătrânire.

Nu devinim mai tineri în ani cronologici dacă suntem de 40 de ani nu vom deveni din nou 20. Mai degrabă, avem corpul la nivel celular ca la 20 ani.

 

Durerea de spate și apa alcalină Kangen

 

Când e vorba de durerea de spate, numărul victimelor este impresionant.

15% dintre adulți prezintă dureri mai mult sau mai puțin acute.

Articulațiile coloanei vertebrale (articulațiile intervertebrale și structurile discurilor lor) sunt dependente de diverse proprietăți hidraulice ale apei depozitate în centrul discului vertebral și în cartilajul care acoperă suprafața netedă a vertebrelor.

În 2001 s-a realizat un studiu (*) care a testat posibilitatea reducerii durerii de spate prin substanțe minerale alcalinizante.

Unui grup de 82 de persoane i s-a admini- strat suplimente alcaline.

După 4 săptămâni, subiecții au raportat o scădere medie a durerii cu 49% pe scara ARS (Arhus low back pain rating scale).

S-a constatat o creș- tere a capacității sângelui de a acționa ca un tampon în reglarea Ph-ului și o creștere a nivelului de magneziu intracelular cu 11%.

Rezultatele studiului se concretizează prin aceea că dezechilibrul raportului acid / alcalin ar putea duce la durerea de spate.

Simptomele ar putea fi reduse substanțial cu o dietă alcalină susținută de o rehidratare cu apă alcalină ionizată Kangen.

În articulațiile coloanei vertebrale, apa alcalină ionizată Kangen nu este doar un lubrifiant pentru suprafețele de contact, ci ea este de asemenea reținută în centrul discului din interiorul spațiului intervertebral și suportă compresia exercitată de greutatea jumatăți superioare a corpului.

O mare parte (75%) din această greutate este sus- ținută în întregime de volumul apei Kangen care este depozitată în centrul discurilor intervertebrale, iar restul (25%) este susținută de materiale fibroase din jurul discului intervertebral.

Principiul care stă la baza planului de alcătuire și functionare a tuturor articulațiilor este acela că apa alcalină ionizată Kangen acționează ca un agent de lubrifiere și totodată susține forța generată de greutatea corpului sau tensiunea produsă de acțiunea muschilor în articulație.

Este același tip de forță. În majoritatea acestor articulații, formarea unui vid intermitent stimulează circulația apei alcaline ionizate Kangen, apa extrasă prin presiunea produsă ca rezultat al activității articulare.

Pentru a preveni durerea de spate trebuie să se consume suficientă apă alcalină ionizată Kangen și să se exercite o serie de exerciții speciale pentru a crea un vid intermitent care conduce apa alcalină ionizată Kangen în spațiul discal.

De asemenea exercitiile fizice reduc spasmul muschilor spatelui care reprezintă principala cauză care duce la durerea de spate la multe persoane.

În majoritatea cazurilor, durerea sciatică poate fi înlăturată în totalitate dacă se consumă regulat apă alcalină ionizată Kangen și dacă se fac acele mișcări speciale care produc un vid intermitent în spațiul intervertebral.

În perioadele în care suferiți de durerea de spate evitați pe cât posibil preparatele din carne și grăsimi.

Conțin acid uric care încarcă rinichii. Diureza va fi mult diminuată și astfel produșii toxici vor fi acumulați în mușchi și alte țesături generând durerea de spate. Este necesar să bem apă alcalină ionizată Kangen pentru a intensifica diureza.

De asemenea consumarea alimentelor alcaline poate avea un efect benefic în menținerea densității osoase, mai ales la vârstnici. Într-un studiu din 2009(**) s-a administrat bicarbonat de potasiu unui grup de 171 bărbați și femei în vârstă de peste 50 de ani.

Bicarbonatul de potasiu este o substanță alcalină pe care organismul o poate folosi ca tampon în menținerea echilibrului Ph-ului.

Astfel poate salva epuizarea rezervelor de calciu, care sub forma de fosfat sau carbonat constituie un rezervor bazic în organism.

Studiul arată că bicarbonatul de potasiu a scăzut semnificativ excreția urinară de calciu, în timp ce potasiul nu a avut acelasi efect.

Experimentul e complex, iar concluzia a fost: dieta bogată în alimentele alcaline poate avea ca efect reducerea pier- derii masei osoase la persoanele învârstă.

Atentie ! NU SE IAU MEDICAMENTE CU APA ALCALINA le poate mari efectul, fiind absorbite mult mai repede. Iar absorbtia optima pentru medicamente alopate nu trebuie sa fie mai mare de 13 %. In schimb este recomandabil a se consuma impreuna cu vitamine si minerale,deoarece acestora le sporeste efectul.

Da timpul inapoi ! Bea apa vie si intinereste !

 

Apa alcalina si ionizata te va ajuta sa:

-reintineresti si sa arati extraordinar

-sa slabesti sanatos

-sa ai mai multa energie,sa te vindeci mai usor si sa previi aparitia bolilor.

In plus..

  1. Inactivează instantantaneu şi permanent pepsina, astfel, consumul apei alcaline poate avea beneficii terapeutice pentru cei care suferă de aciditate gastrică, reflux gastric sau alte probleme gastrice ca si constipatie sau diaree. Apa alcalina ionizata Kangen curata in profunzime colonul, eliminand depunerile care impiedica absorbtia nutrientilor . Se folosește de către persoanele care suferă de oboseală cronică, insomnii și epuizare, boli ale oaselor, boli de inima, boli ale stomacului, ficatului, diabet, cancer.
  2. Previne formarea pietrelor la rinichi din oxalat de calciu, cistină sau acid uric; previne formarea ciocurilor de la nivelul articulaţiilor; consumul îndelungat poate chiar dizolva pietrele la rinichi sau ciocurile deja formate de la nivelul articulaţiilor.
  3. Creşte pH-ului urinei şi al sângelui rezultând scăderea resorbţiei mineralelor din oase, putând influenţa pozitiv, în timp, inclusiv densitatea minerală a oaselor.
  4. Mediul alcalin distruge celulele cancerigene, previne multiplicarea şi dezovltarea lor; practic dezvoltarea celulelor cancerigene este favorizată de un pH acid şi este inhibată de un pH alcalin.
  5. Suţine toate functiile organismului, neutralizează şi elimină radicalii liberi, substanţele chimice acide (aditivi, conservanţi, acidifianţi, pesticide, insecticide, etc.) prevenind astfel îmbătrânirea celulară.

 

Conţinutul acestor articole sunt redate în scop pur informaţional. Nu ne propunem să diagnosticăm boli sau să prescriem eventuale tratamente. Cititorii sunt invitaţi să verifice ei înşişi acurateţea celor redate în recomandări înainte de a lua orice decizie bazată pe cele citite. Dacă suferiţi de diverse afectiuni vă rugăm să consultaţi medicul. Ionizatoarele Leveluk sunt catalogate de Ministerul Sănătăţii din Japonia ca aparate medicale iar apa pe care o produc este o apă alcalină ionizată cu efect terapeutic. Apa alcalină Kangen, integrată într o dietă adecvată aduce mari beneficii stării generale de sănătate.

Pentru detalii despre cum poti obtine aceasta apa sa o bei acasa sau cum sa ai propriul aparat contactează-ne.