Workshop de Abundenta & Prosperitate

Loading Events

« All Events

Workshop de Abundenta & Prosperitate

05/04/2017 @ 08:00 - 30/06/2029 @ 17:00

lei 500

De ce e lipsita în prezent viața ta? Crezi că te lupți financiar? Ești tot timpul sărac ? Sau lipsit de dragoste, prietenie, sănătate, oportunitati sau  de succes?

Abundența este un dar, o aprovizionare abundentă în fiecare aspect al vieții tale. Este înnăscută în interiorul vostru și poate fi ușor utilizată.

Imbrățișarea sincera a Vietii vă va arăta cum sa manifestati abundenta in viata voastra!

Cu toții putem avea o viață cu totul abundentă, dar avem o zonă care pur și simplu nu lucrează pentru noi. Poate că vă lipseste în mai multe domenii.

Acest workshop de 3 ore este o investiție în viitorul tău.

Acceptă  abundență totala în sănătate, bogăție, fericire, cuplu, iubire și oportunitate. Printr-o investiție minusculă și o jumătate de zi din timpul tău, te poți aștepta să ai o schimbare plină de satisfacții în tot ceea ce faci.

Abundența este totul despre fluxul de energie și ne propunem să identificăm și să clarificăm acele zone din viața voastră, care nu curg liber, învățându-vă în același timp principiile succesului în abundență.

Experiența profesorilor acestui curs a fost o călătorie de la sărăcie la bogăție, de la boală la sănătate, de la singurătate la compania in doi,de la nefericire si lipsă de iubire la iubire profunda. Prin aspectele scrise ale acestui curs, dorim sa împărtășim cu dumneavoastră de bună voie tainele experienței noastre pentru a vă ajuta să manifestati abundența bogăției pe care o meriatati în toate aspectele vieții voastre.

Primul tău cadou de abundență la finalizarea atelierului este CD-ul “Imbrățișeaza Viata si Abundențele Sale”, pentru a-ți continua călătoria de abundență acasă.

La ce să te aștepți:

Există atât de multă abundență in lume, indiferent de cata manifestati dvs in împrejurările in care traiti si va manifestati. Secretul pe care trebuie să îl învățați este cum să accesați aceasta abundenta.

Nu este necesar să traiti in lipsă de abundență, așa că permiteți-va să va vindecați, să identificați blocajele, să învățați și să inspirați noi niveluri de abundență în viața voastră. Ve-ti primi imbolduri de vindecare si reconecatre pe tot parcursul acestui atelier, pentru a va elibera orice blocaje, convingeri sau probleme care întrerup manifestarea unei abundeneă libere care sa curga peste tot în viața voastra.

Nu este necesară nicio experiență pentru acest atelier, deoarece toate meditațiile sunt ghidate și tot personalul este plasat intuitiv pentru a oferi ajutorul de care aveți nevoie pentru a experimenta abundența. Pregătiti-va să mergeti, să trăiti abundent și să iubiti fiecare minut din aceasta experienta!

 

Descriere

Convingerile dvs. sunt cei mai importanți factori în crearea abundenței și prosperității în viața voastră. Workshopul de Abundenta si Prosperitate va învață cum să generati abundență în toate aspectele vieții voastre și va ajută să descoperiti fundația pentru succesul dvs personal.

În acest atelier veți explora ce înseamnă abundența și prosperitatea în legătură cu:

Bani și Finanțe – Adevărata prosperitate – bogăția, sănătatea și relațiile – provin din mentalitatea pe care o creați și din credințele care stau la baza acestei mentalități. Utilizați Atelierul de Abundență și Prosperitate pentru a elimina restricțiile privind averea dvs. și pentru a vă proiecta calea către o securitate și independență financiară durabilă.

Timp – Dacă nu aveți timp pentru acest atelier, atunci abundența și prosperitatea sunt pentru dvs ! Învățați să experimentați ușurința, plinătatea și abundența timpului. Toată lumea are aceleași 24 de ore pe zi. Cum trăiești timpul tau?

Relații – Descoperiți cheile pentru a genera relații vibrante și satisfăcătoare din împărtășirea trăirii viselor. Trăiți plinătatea în fiecare zi și bucurați-vă de dragoste și prietenie de durată în relațiile voastre.

Sănătate – Sănătatea și energia abundente sunt o stare naturală. Dezvoltați baza mentală, emoțională și spirituală de la care vă puteți accesa sănătatea plină, viguroasă.

Details

Start:
05/04/2017 @ 08:00
End:
30/06/2029 @ 17:00
Cost:
lei 500
Event Tags:
, ,

Venue

Organizer